Subministraments per hostaleria a Barcelona | Subministraments per hostaleria a Barcelona

Empresa

Subministraments d'un sol ús | Parament d'un sol ús

131563_129739_suministros-hosteleria.jpg

Venpack Suministros és una empresa dedicada a la fabricació, comercialització i distribució d'articles d'un sol ús.

Venpack Suministros es va fundar l'any 2003, després de més de 30 anys d'experiència dels seus socis fundadors en la transformació del plàstic i, molt especialment, al servei de la distribució automàtica i ''horeco'', amb l'objectiu de competir amb articles d'òptima qualitat en un sector de productes d'un sol ús del qual es tracta amb preus altament competitius.

131563_129740_suministros-hosteleria.jpg

A Venpack Suministros es concentren els coneixements i sinergies de totes les persones que componen la companyia. L'experiència tècnica, comercial i de màrqueting relacionada amb tots els productes que ofereix Venpack Suministros, és el nostre principal element i millor patrimoni.

En la perseverança d'aplicar tota aquesta experiència als nostres productes i serveis, hem considerat oportú, orientar les línies de negoci de Venpack Suministros, al vending, uniuso, horeca i articles d'envàs.

Per tot això com procés d'un alt valor afegit als productes personalitzables, Venpack Suministros, ofereix la possibilitat d'imprimir els seus articles en un elevat nivell de qualitat.

A Venpack Suministros volem aprofitar el coneixement de les matèries primeres, per oferir el producte més adequat en preu i qualitat en plàstics.

El nostre major desig és que amb l'anteriorment indicat i orientat adequadament, poden créixer i crear oportunitats de negoci amb els nostres clients actuals i futurs, generant confiança, fidelitat i uns bons resultats en benefici mutu i del client final.